Søger du videoovervågning til din private bolig, til stalden, sommerhuset eller til virksomheden? Så kan vi hos Fog El & Alarm hjælpe dig med at finde det overvågningskamera du søger. 
Vi tilbyder alt i videoovervågning, og sørger også for levering, montering og installering, så det hele er komplet køreklar når vi forlader adressen igen. Vi holder til i Esbjerg, men kører også meget i Herning, Kolding og resten af landet.

Vi har overvågningskameraer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, til både udendørs og indendørs brug. Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dig. 

Kontakt os for en god aftale

Derfor er det en god idé, at investere i et overvågningskamera 

Videoovervågning er en utrolig effektiv måde at beskytte private boliger, sommerhuse,  virksomheder eller andre ejendomme mod indbrud. 

Synlig kameraovervågning er nemlig en god måde at skræmme indbrudstyve væk, og forhåbentlig forhindre at der bliver begået et indbrud. Skulle uheldet være ude, kan videoovervågningen bruges i forbindelse med efterforskning af de ubudne gæster. 

Udover videoovervågning tilbyder vi også alarmsystemer, der sikrer at du er godt beskyttet mod indbrud. Du kan læse mere om vores alarmsystemer her. 

Videoovervågning med app styring

Vi tilbyder flere smarte løsninger, hvor du bl.a. har mulighed for at få videoovervågning med app styring, så du kan følge med uanset om du er på arbejde, ude at rejse eller noget helt tredje. 

Med app'en kan du se live-optagelser uanset hvor du befinder dig, samt få en besked hvis overvågningen registrerer bevægelse. 

Med app styret videoovervågning, er du altid tæt på hjemmet eller virksomheden.

Hvilket videoovervågningskamera skal man vælge?

Der findes mange forskellige løsninger når det kommer til videoovervågning. Hvilket overvågningskamera du skal vælge, afhænger af hvad dine behov og ønsker er. Er det til indendørs eller udendørs brug? Til den private bolig eller til en større virksomhed?

Vi har løsningen uanset hvad du har brug for, og står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning. Du kan allerede nu kontakte os uforpligtende på telefon 70 25 02 32, mail firma@fog-el.dk eller ved at sende en besked via kontaktformularen nederst på siden. 

Ring og hør mere