Har du brug for en professionel el installatør til at hjælpe med en eller flere el opgaver? Så kan vi med garanti hjælpe dig. 
Fog El & Alarm har over 20 års erfaring med forskellige typer af el arbejde. Vi er autoriserede elektrikere og forsikringsgodkendte AIA installatører, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde. 

Kontakt os for en god aftale

Vi kan klare alle installations opgaver 

Vi står klar til at hjælpe dig med alt dit el arbejde, uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende. Der er ikke den opgave vi ikke kan klare, vi varetager både mindre opgaver, men også større projekter såsom nybyggeri, eller en renoveringsopgave.

  • El installation 
  • Renovering af ældre el installationer 
  • Udskiftning af gamle afbryder og kontakter
  • El arbejde i nybyggeri 
  • El arbejde ved renovering
  • Installation af netværk samt fiber
  • Alt arbejde indenfor tavleanlæg
  • Levering samt montering af bil-lader

Vi udfører el installationer i Esbjerg, Kolding, Herning og resten af landet

Vores el firma holder til i Esbjerg, og udfører derfor mange forskellige opgaver i nærområder, i Kolding, Herning og omegn. Men vi kører ikke kun i Jylland, vi dækker hele landet. Så uanset om du befinder dig i Odense, København eller et tredje sted, og har brug for en pålidelig elektriker, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Hvad koster en ny el installation?

Prisen på at en eller flere el installationer vil variere alt efter hvordan opgaven ser ud. 
Vi bestræber os dog altid efter at levere helt skarpe og fair priser. Er du interesseret i at høre mere om dette, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en konkret opgave? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dit projekt. 

Kontakt os for yderligere information, spørgsmål eller et godt tilbud på 70 25 02 32 eller send en mail til firma@fog-el.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 
Vi står altid klar til at tilbyde løsninger i topkvalitet til skarpe priser. 

Ring i dag og hør mere