Er du på udkig efter et nyt sikkert alarmsystem til din bolig eller virksomhed?

Så kan vi hos Fog El & Alarm, kan vi hjælpe dig med en god løsning, der passer til dine behov. Vi står for opsætning og installering, så det hele er komplet køreklar når vi forlader adressen. Derudover tilbyder vi også en attraktiv serviceaftale, så du er fuldstændig sikret døgnet rundt. 

Vi hjælper med at sikre din ejendom med tyverisikring

Mange danskere vælger at sikre hjemmet for indbrud. For selvom antallet af indbrud er faldet de seneste år, viser tal fra Danmarks Statistik, at der i 2021 var det, der svarede til mere end 40 registrerede indbrud om dagen.

Vores autoriserede installatører hjælper med at sikre dit hjem, sommerhus eller virksomhed, så du kan føle dig tryg. Vi tilbyder både tyverisikring, alarmsystemer, videoovervågning og meget mere, der kan være med til at holde ubudne gæster væk fra din ejendom. 

Få Fog El & Alarm til at stå for din tyverisikring

  • Er vi certificeret til opgaven 
  • Tilbyder vi attraktiv serviceaftale - så du er sikret døgnet rundt 
  • Sørger vi for professionel opsætning og installering systemet og vejleder i hvordan det anvendes 

Kontakt os i dag for en god aftale

Attraktiv serviceaftale - overvågning 24 timer i døgnet

Hos Fog El & Alarm tilbyder vi attraktive serviceaftaler på abonnement, der sikrer at din alarm er overvåget 24 timer i døgnet 365 dage om året. 

Gennem vores serviceaftale bliver du opkoblet til kontrolcentralen, som har døgnbemanding, der står klar til at handle så snart alarmen går i gang. 
Med en serviceaftale hos os, opnår du en utrolig høj sikkerhed i dit hjem eller virksomhed. Der står altid nogen klar til at rykke ud, hvis der skulle ske et indbrud eller andet der gør at alarmen går i gang. Det er en rigtig god sikkerhed, hvis du sidder i udlandet eller ikke har mulighed for selv at tjekke op på situationen.

Er du interesseret i at høre mere om en serviceaftale, så kontakt os uforpligtende for mere information. 

Certificeret til at opsætte tyverisikring, -alarm og meget mere 

Fog El & Alarm sørger for at sikre hele dit hjem eller din virksomhed. Vi har ISO certificering og er derfor certificeret til at opsætte tyverialarmer, der lever op til forsikringsselskabernes krav.

Vi holder til i Esbjerg, men hjælper private og erhvervskunder i Herning, Kolding og resten af landet med at opsætte tyverialarmer, videoovervågning, alarmsystem og meget mere. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 02 32 eller mail firma@fog-el.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.