Er du på udkig efter et nyt alarmsystem til virksomheden, den private bolig eller sommerhuset? Så kan vi hos Fog El & Alarm med sikkerhed hjælpe dig med at finde en god løsning. 

Et alarmsystem er altid en god investering, da det kan spille en afgørende rolle i at beskytte hjemmet eller virksomheden i forbindelse med indbrud, brand eller i andre nødstilfælde. 
Vi hjælper med dig med at finde præcist det system, der bedst matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os for en god aftale

Få et sikkert alarmsystem med de rette funktioner

Vi tilbyder alt i alarmer og tyverisikring for private og erhvervsdrivende i hele landet. Vi holder til i Esbjerg, men tilbyder også montering og installering i Kolding, Herning og resten af landet. Vores erfarne elektrikere står klar til at hjælpe med at opsætte et nyt smart alarmsystem, der rummer de funktioner, du behøver. 

Vi tilbyder f.eks. alarmsystemer med:

  • Sensor der reagerer når et vindue åbnes 
  • Alarmen kan fjernbetjenes via en app på telefonen 
  • Alarmer der er inddelt i zoner, så alarmen om natten er slået til i stueetagen, men ikke resten af huset 

Der er mange fordele ved de forskellige alarmsystemer, og dit alarmsystem skal selvfølgelig passe til hvor stor en ejendom der skal sikres, samt hvilke behov du har. Vi står derfor gerne til rådighed med professionel rådgivning og vejledning, så du får den helt rette løsning.

Professionel opsætning af alarm til hjemmet

Hos Fog El & Alarm kan du altid forvente at vi opsætter ethvert alarmsystem korrekt, vi er nemlig:

  • Medlem af Tekniq
  • ISO-9001 certificeret
  • F&P registreret 

Vi er derfor kvalificeret til at sætte alarmer op, der overholder forsikringsselskabernes krav. Det er din garanti for at det bliver installeret korrekt, og lever op til branchens standarder inden for området. Du kan derfor trygt lade Fog El & Alarm sætte dit alarmsystem op.

Hvad koster et alarmsystem til hjemmet eller virksomheden?

Prisen på et nyt alarmsystem varierer alt efter den enkelte løsning. Dine behov og bygningen der skal sikres, spiller en rolle i hvordan løsningen kommer til at se ud og hvad prisen kommer til at være. 

Vi tilbyder levering og montering af alarmsystemer fra 4.995 kr. 

Er du interesseret i at høre mere eller at få et uforpligtende tilbud på et nyt alarmsystem leveret og montere? Så kontakt os på telefon 70 25 02 32 og lad os tage en snak, eller send en forespørgsel gennem kontaktformularen her på siden eller til vores mail firma@fog-el.dk. Vores erfarne elektrikere står klar til at hjælpe med at vejlede dig og finde den bedste løsning. 

Ring i dag og hør mere